Piloot laat 40 pizza's bezorgen voor vertraagde passagiers

dinsdag 11 september 2018

Een American Airlines-vlucht van Los Angeles naar Dallas heeft een tussenlanding moeten maken vanwege het slechte weer waardoor de vlucht pas de volgende dag vervolgd kon worden. Passagiers dachten een lange nacht te verwachten, maar niets in minder waar. De piloot van de vlucht liet 40 pizza's voor de passagiers bezorgen, om het wachten wat aangenamer te maken.

De American Airlines-piloot had 159 passagiers aan boord en had voor hen alle een enorme bestelling geplaatst bij de lokale pizzaria Papa John en liet maar liefst 40 pizza's op de luchthaven bezorgen. De gezagsvoerder bracht vervolgens zelf alle pizza's naar de wachtende passagiers zoals te zien in de video.

De piloot reageerde later nog: “Dit was een teamprestatie. Mijn copiloot was bezig met hotelreserveringen, de stewardessen gingen rond met water, sap en frisdrank voor alle passagiers. Bedankt aan iedereen die geholpen heeft!”

Het toestel kon uiteindelijk de volgende ochtend vertrekken.