Passagier mist vlucht en weigert dit te accepteren

vrijdag 18 mei 2018

Passagier mist vlucht en weigert dit te accepteren
Een 57-jarige man kwam te laat op Melbourne Airport waardoor hij zijn Jetstar-vlucht miste. Echter, nam hij hier geen genoegen mee en rende het platform op om vervolgens een vliegtuigdeur open te trekken.

Platformmedewerkers probeerden de man tegen te houden, maar dat mislukte en hierdoor bereikte de man een Airbus A321 waar hij de deur van open probeerde te trekken. Uiteindelijk heeft de politie hem gearresteerd en hij was hoogstwaarschijnlijk ernstig verward.

Tijdens zijn queeste om zijn vlucht te halen, verwondde de man meerdere personeelsleden. Hij wordt daarom ook aangeklaagd voor mishandeling. Daarnaast heeft Jetstar hem een vliegverbod bij de airline gegeven.

Als deze gevolgen al niet erg genoeg waren, was zijn actie voor niks geweest, want de man probeerde de deur van het verkeerde toestel open te maken. De vlucht die hij had geboekt, ging naar Adelaide en het toestel waar hij het op gemikt had, vertrok naar Sydney. Hierdoor liep de vlucht naar Sydney vertraging op, omdat het toestel gecheckt moest worden door de inspectie.