Ruziënd stel uit vliegtuig gezet

woensdag 8 november 2017

Een Qatar-vlucht moest op 5 november wegens een opmerkelijk incident een voorzorgslanding maken in Chennai, India. Een beschonken passagiere stookte onrust in het toestel toen ze erachter kwam dat haar vriend een affaire heeft. Doordat het stel niet te kalmeren was, is het toestel omgeleid om ze uit het toestel te zetten.

Tussen Doha en Bali was de man in slaap gevallen. Zijn vriendin had met zijn vingerprint zijn telefoon ontgrendeld en is vervolgens door zijn telefoon gaan speuren. Hierdoor kwam ze erachter dat haar vriend er een affaire op na hield en begon het stel flink te ruziën. Zij waren beiden niet rustig te houden en vielen uit tegen het personeel, waardoor zij samen met hun kind de vlucht moesten verlaten.

Op de luchthaven van Chennai hield de beveiliging haar vast totdat de vrouw weer nuchter was. Vervolgens werden zij met Batik Air naar Kuala Lumpur gevlogen.