Lufthansa geeft korting aan gestrande airberlin-passagiers

dinsdag 24 oktober 2017

Eerder meldden we dat airberlin alle vluchten na 28 oktober heeft geannuleerd vanwege haar faillissement. Concurrent Lufthansa en haar dochtermaatschappijen Eurowings, Austrian Airlines en SWISS bieden passagiers die gestrand dreigen te raken in het buitenland vliegtickets met korting aan. airberlin wordt voor een groot deel overgenomen door Lufthansa Group.

Reiziger die na 15 augustus, wanneer airberlin definitief failliet werd verklaard, tickets hebben geboekt, krijgen geen refund van hun tickets. Lufthansa biedt daarom nieuwe tickets aan met vijftig procent korting. Dit is alleen geldig voor terugvluchten tussen 28 oktober en 15 november.

Aankomend weekend valt het doek definitief voor airberlin. Hierdoor verliezen 8600 werknemers hun baan.


Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl