Vlucht easyJet in de tang genomen door schorpioen

donderdag 7 september 2017

Eerder deze week moest een easyJet-toestel aan de grond blijven vanwege een schorpioen aan boord. De vlucht van Parijs naar Glasgow werd bijna 24 uur vertraagd, omdat het toestel ’s nachts uitgerookt moest worden.

Een passagier op de voorgaande vlucht had het dier al gesignaleerd en waarschuwde de bemanning. Om de veiligheid en het comfort aan boord te waarborgen, besloot easyJet de erop volgende vlucht uit te stellen. De passagiers zijn ondergebracht in hotels in Parijs en de vlucht is de volgende dag zonder problemen vertrokken.

Eerder dit jaar reisde er ook al een schorpioen mee op een United Airlines-vlucht waar een passagier zelfs werd gestoken door de geleedpotige. De bemanning had het dier gevangen en door het toilet gespoeld.

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl