Ryanair Boeing 737 8 AS

Ryanair start met langeafstandsvluchten

vrijdag 26 mei 2017

De CEO van Ryanair heeft een samenwerking met Air Europa aangekondigd. Het is vanaf deze week mogelijk om intercontinentale vluchten te boeken via Ryanair. Verre bestemmingen worden door deze toevoeging steeds toegankelijker.

Er worden 20 langeafstandsvluchten van Air Europa via Ryanair aangeboden vanaf Madrid naar Noord- Midden- en Zuid-Amerika. Deze samenwerking is onderdeel van het vier-jaren plan van Ryanair om de klantenservice te optimaliseren. Het tweede deel van het zogenoemde “Always Getting Better”-plan wordt later dit jaar gelanceerd en zal aantrekkelijk worden voor Nederlandse passagiers. Het is vanaf dan mogelijk om vanaf Eindhoven Airport met een tussenstop in Madrid te vliegen naar bijvoorbeeld Zuid-Amerika. In totaal zullen er naar zestien verschillende landen vluchten worden aangeboden.

Ryanair is in gesprek met meerdere maatschappijen over dezelfde soort samenwerking, waaronder Norwegian Airlines. Het aantal langeafstandsvluchten zal in de komende jaren dus oplopen.

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl