Passagiers van 48 uur vertraagde vlucht konden niet overnachten in hotels vanwege Adele

maandag 27 maart 2017

Passagiers van vlucht MH132 van Malaysia Airlines zijn zaterdag op de luchthaven van Auckland gestrand door een technisch mankement met het toestel waarmee gevlogen moest worden. Dit resulteerde in een vertraging van bijna 48 uur.

Passagiers van 48 uur vertraagde vlucht konden niet overnachten in hotels vanwege Adele

Volle hotels

Door de lange vertraging werden alle reizigers ondergebracht in hotels, maar dit werd een enorm probleem omdat veel hotels in Auckland vol zaten met bezoekers van het concert van Adele. Hierdoor moesten een aantal passagiers zelf hun accommodatie regelen, maar dit was door de drukte van het concert onmogelijk. De airline heeft maaltijdvouchers aangeboden en biedt haar verontschuldigingen aan.

De Airbus A330-300 kon niet vertrekken vanwege een technisch mankement en onderdelen moesten worden ingevlogen. Vandaar de vertraging van bijna twee dagen.

Geschreven door: Team Vlucht-Vertraagd.nl