Ryanair blijft vliegnetwerk Eindhoven uitbreiden

vrijdag 17 februari 2017

Ryanair blijft vliegnetwerk Eindhoven uitbreiden

Eerder deze week kondigde Ryanair al aan dat het een route had naar het Spaanse Valencia had toegevoegd. Gister had de airline weer nieuws: de low cost maatschappij vliegt vanaf oktober drie keer per week naar het Schotse Edinburgh. Daarnaast voegt Ryanair ook Praag toe aan hun vluchtschema vanaf Eindhoven Airport. Vanaf het najaar vliegt de airline dagelijks naar de Tsjechische hoofdstad.

Ryanair voert hiermee de concurrentiestrijd met Transavia hevig op. Transavia vliegt al langer vanaf Eindhoven naar Praag en Valencia. Ryanair’s CEO Michael O’Leary meldde onlangs aan de website Up in The Sky dat Transavia er binnen drie tot vier jaar uit zal liggen. Met de drie nieuwe routes van Ryanair voegt O’Leary vooralsnog daad bij woord.

Geschreven door: Team Vlucht-Vertraagd.nl