KLM-passagiers sinds vrijdag vast op Curaçao

maandag 23 januari 2017

Ruim 400 passagiers die met KLM vrijdag naar Schiphol reisden, zijn gestrand op Curaçao. Het toestel werd getroffen door een birdstrike en moest daarom terugvliegen naar Willemstad.  Sinds vrijdag zitten Nederlandse en Antilliaanse passagiers vast op Curaçao.

KLM-passagiers sinds vrijdag vast op Curaçao

Voordat de Boeing 747 terug kon keren, moest het eerst brandstof lozen. Met het betreffende toestel waren eerder al problemen. Het toestel heeft al twee keer in twee weken terug moeten keren vanwege mankementen.

De passagiers zijn ondergebracht in hotels, omdat het mankement niet zo makkelijk bleek te repareren.

KLM erkent dat er problemen zijn: “veiligheid komt altijd op de eerste plaats. Daarom hebben we besloten om een leeg toestel naar Curaçao te sturen om alle passagiers maandagochtend alsnog naar Nederland te vliegen'', aldus een woordvoerster tegen De Telegraaf.

Geschreven door: Team Vlucht-Vertraagd.nl