Mist zorgt voor vertragingen op Schiphol

donderdag 29 december 2016

Zowel woensdag als vandaag zijn vluchten vertraagd als gevolg van dichte mist. Het KNMI heeft ook natte sneeuw voorspeld voor vandaag. Schiphol geeft aan dat de capaciteit beperkt is vanwege het slechte zicht. Eurocontrol heeft aangegeven dat er vanaf deze ochtend vluchten minstens drie kwartier zijn vertraagd. Het KNMI denkt dat in de loop van de dag de mist verdwijnt. Tot nu toe blijft de situatie tot een uur of elf ongewijzigd.

Mist zorgt voor vertragingen op Schiphol

Compensatie

Doordat weersomstandigheden vallen onder buitengewone omstandigheden is er geen compensatie te verkrijgen bij de luchtvaartmaatschappij. De maatschappij kan zich hierbij beroepen op overmacht.

€5,- See Buy Fly kortingsvoucher

Wanneer je vlucht vertraagd of geannuleerd is, is even lekker winkelen een leuke bezigheid om je tijd te doden. Schiphol Airport biedt een ruim scala aan winkels om de vervelende start van je vakantie iets te verzachten. Je kunt er terecht voor de lekkerste geuren, mooiste kleding, maar ook aan lekker eten is er niet tekort! Ontvang hier een €5,- See Buy Fly kortingsvoucher die je direct kunt gebruiken!

Geschreven door: Team Vlucht-Vertraagd.nl