Air New Zealand opnieuw beste airline

donderdag 17 november 2016

Air New Zealand is opnieuw verkozen tot beste luchtvaartmaatschappij van de wereld. Dit is de vierde keer dat de maatschappij de eerste plek heeft weten te bemachtigen.

Air New Zealand opnieuw beste airline

AirlineRatings.com, een website waarop experts en passagiers luchtvaartmaatschappijen beoordelen heeft de nummer 1 gekozen. Air New Zealand scoort het beste in financiële prestaties, uitzonderlijke innovaties, veiligheid, milieuvriendelijkheid en motivatie van medewerkers.

Virgin America, Scoot, Kulula.com en Norwegian scoren het hoogst in de categorie beste prijsvechter. Volgens AirlineRatings.com zijn het niet de goedkoopste budgetairlines, maar wel die de beste kwaliteit leveren. De beste economy class award gaat naar Singapore Airlines. De vliegmaatschappij is al jaren voorloper in deze categorie.

Op Nederlands gebied scoren KLM en Transavia het hoogst haalbare op het gebied van veiligheid. KLM ontvangt voor de algemene prestatie vijf van de in totaal zeven sterren. Transavia doet het iets minder goed, zij ontvangt tweeënhalf van de vijf sterren.

Geschreven door: Team Vlucht-Vertraagd.nl