Travel 778338 960 720

Eurowings piloot vergeet passagiers

maandag 20 juni 2016

Een piloot van de Duitse airline Eurowings is vrijdagavond de helft van de passagiers vergeten op de vlucht vanaf Düsseldorf naar Dresden. De ongeveer zestig passagiers waren per bus onderweg naar de gate van het toestel, toen het vliegtuig opsteeg zonder hen.

Eurowings piloot vergeet passagiers

De veertig andere passagiers die een bus eerder hadden genomen, zaten wel aan boord. Een woordvoerder van de luchthaven heeft bevestigd aan de Rheinische Post dat de piloot niet langer wilde wachten, omdat het toestel al twee uur vertraagd was. Het vliegtuig kwam al te laat aan vanuit Italië in Düsseldorf. Hierdoor waren er bij het inchecken een aantal boze passagiers met elkaar in gevecht geraakt. Het toestel is uiteindelijk in plaats van 19.05 uur om 21.35 vertrokken vanuit Düsseldorf.

De overige zestig passagiers zijn ondergebracht in hotels, alleen hun bagage is wel vrijdag al in Dresden aangekomen.

Geschreven door Team Vlucht-Vertraagd.nl