KLM verbindt naam aan nieuwe 'iconische' A’DAM Toren

maandag 25 april 2016

De voormalige Shell-toren aan het IJ wordt nu de A’DAM Toren. De vijftien verdiepingen hoge toren in Amsterdam Noord wordt momenteel verbouwd tot een uitgaansgelegenheid.

Het gebouw wordt omgebouwd tot een toeristische attractie met een nachtclub, ronddraaiend restaurant, een hotel en diverse bars. Naast het uitgaansgedeelte krijgt de toren op 80 meter hoogte een skybar met panoramadek zodat bezoekers hier kunnen genieten van het uitzicht van de stad door middel van verrekijkers. De A’DAM Toren opent in mei haar deuren voor bezoekers.

Volgens KLM wordt de toren een nieuw icoon in Amsterdam en daarmee een populaire attractie voor internationale bezoekers. Omdat KLM wereldwijd voor het vervoer van reizigers naar Amsterdam zorgt, versterken beide partners elkaar om deze reizigers een unieke ervaring te bezorgen.

Geschreven door Team Vlucht-Vertraagd.nl