Dramatische wachttijden Schiphol verwacht in zomerperiode

donderdag 31 maart 2016

Schiphol heeft opnieuw haar zorgen gedeeld over de lange wachttijden op de luchthaven. Het hoogseizoen wordt volgens het airport een drama als er niet snel actie wordt ondernomen door de overheid.

Het tekort aan marechaussee zorgde tijdens het Paasweekend al voor lange wachtrijen op Schiphol. Wegens de aanslagen in Brussel werden controles extra aangescherpt en werden paspoorten van niet—Schengenlanden streng gecontroleerd door de marechaussee. Dit meldt de Telegraaf vandaag.

Oplossing op korte termijn

"We hebben dringend behoefte aan een oplossing op de korte termijn. Anders kunnen we geen garantie geven dat de zomer goed verloopt. Dan handelen we soms meer dan 200.000 mensen per dag af", aldus Schiphol-topman Jos Nijhuis.

Shoppen op Schiphol

Wanneer je vlucht vertraagd is, is even lekker winkelen een leuke bezigheid om je tijd te doden. Schiphol Airport biedt een ruim scala aan winkels om de vervelende start van je vakantie iets te verzachten. Je kunt er terecht voor de lekkerste geuren, mooiste kleding, maar ook aan lekker eten is er niet tekort! Schrijf je hier in en ontvang een €5,- See Buy Fly kortingsvoucher die je direct kunt gebruiken!

Geschreven door Team Vlucht-Vertraagd.nl