Jet Airways personeel geschorst wegens miniconcert aan boord

Jet Airways-personeel geschorst wegens miniconcert aan boord

donderdag 11 februari 2016

Jet Airways-personeel geschorst wegens miniconcert aan boord

Vijf stewardessen van Jet Airways zijn geschorst nadat zij de intercom overdroegen aan een Indiase zanger voor een klein optreden, meldt de Times of India.

Procedures niet gevolgd

Sonu Nigam gaf in januari een miniconcert tijdens de vlucht van Jodhpur naar Mumbai om de passagiers te vermaken. Het cabinepersoneel gaf de zanger hiervoor toegang tot de intercom. De airline heeft het cabinepersoneel nu geschorst op verzoek van de luchtvaartautoriteit. De stewardessen zouden misbruik van de intercom hebben gemaakt. “Het personeel wordt ondervraagd en krijgt training zodat ze zich houden aan de procedures”, aldus de carrier. De zanger is het totaal niet met de gevolgen eens: “Ik heb modeshows gezien in toestellen, kleine concerten, ik heb personeel grappen zien maken om passagiers relaxter te krijgen”, zegt hij. “Dit is het straffen van mensen omdat ze vreugde verspreiden”, stelt Nigam.

Bekijk hier het miniconcert van de Bollywood-zanger. 

Geschreven door Team Vlucht-Vertraagd.nl