Broodje ham

Engelse passagier bijt oor af op vlucht naar Ibiza

maandag 24 augustus 2015

Tijdens een vlucht van het Engelse Newcastle naar ‘party-eiland’ Ibiza is onlangs een vechtpartij ontstaan waarbij een passagier het oor van een andere passagier afbeet, zo werd afgelopen week bekendgemaakt. Ooggetuigen zaten misselijk in hun stoel na het incident.

Een passagier van de lowbudgetmaatschappij Jet2.com getuigt in The Mirror: "We waren geschokt toen een man door het gangpad kwam gerend. Het bloed gutste van zijn gezicht en zijn oor hing te bengelen. Het was misselijkmakend. Ongelooflijk dat iemand zoiets doet. Iemands oor afbijten in een vol vliegtuig, met kleine kinderen vlakbij. Mensen werden er letterlijk misselijk van".

De zaak wordt onderzocht door de politie, verklaart directeur Phil Ward. "De veiligheid van onze klanten is voor ons van groot belang en we zullen dergelijk agressief gedrag niet tolereren", voegt hij toe aan zijn verklaring. Het slachtoffer is naar een Spaanse kliniek gebracht waar artsen zijn oor proberen te redden.

Ryanair kondigde eerder al aan om een alcoholverbod in te voeren tijdens vluchten tussen Engeland en Ibiza vanwege misdragingen van dronken passagiers. Eerder deelde Jet2.com al een boete van 2716 pond uit aan een passagier. De man zorgde voor een vluchtvertraging, omdat hij zich erg misdroeg bij aankomst op Ibiza.

Geschreven door: Team Vlucht-Vertraagd.nl