Vrouw bevalt in vliegtuig boven Canada

woensdag 8 april 2015

Een vrouwelijke passagier die op een vlucht van Qatar Airways naar Doha zat, is op 29 maart 2015 in het vliegtuig bevallen. Enkele uren na het opstijgen in Miami in de Verenigde Staten beviel ze van een zoon.

Twee dokters aan boord van het toestel hielpen de vrouw bij de bevalling die slechts 30 minuten duurde. De piloot van het vliegtuig maakte speciaal voor de vrouw een tussenlanding op het eiland Newfoundland in het oosten van Canada. De vrouw werd naar het ziekenhuis gebracht en het vliegtuig vloog verder met een vertraging van twee uur.

“Het is de jongste passagier die we ooit op de luchthaven hebben kunnen ontvangen”, aldus Brian Hicks van de luchthaven van Gander in Newfoundland. Hij vraagt zich daarbij af welke nationaliteit het kindje nu krijgt.

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl