ArkeFly doorbreekt monopolie KLM op Sint Maarten

donderdag 5 maart 2015

Vanaf november vliegt ArkeFly opnieuw naar Sint Maarten en breekt daarmee het monopolie van KLM. Dat maakte Arke gisteren bekend. De luchtvaartmaatschappij gaat met haar Boeing 787 Dreamliner het hele jaar twee keer per week vakantievluchten uitvoeren vanaf Schiphol.

Volgens ArkeFly wordt zeker twintig procent onder de KLM-ticketprijzen gedoken. “Een negendaagse pakketreis naar Sint Maarten kost 699 euro inclusief hotel en transfers.” De vluchten tussen Sint Maarten en Schiphol worden het hele jaar door op woensdag en op zondag uitgevoerd, ook in combinatie met de bestemming Curaçao.

Jaarlijks ontvangt Sint Maarten 580.000 toeristen waarvan zo’n 17.000 Nederlanders. Arke wil het aantal Nederlandse toeristen op Sint Maarten jaarlijks verdubbelen naar meer dan 30.000.

Op dit moment kan vanuit Nederland drie keer per week met KLM naar Sint Maarten worden gevlogen.

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl