Scorpio 399120 640

Vrouw gestoken door schorpioen op Alaska Airlines-vlucht

maandag 16 februari 2015

Een passagier van een Alaska Airlines-vlucht is dit weekend gestoken door een schorpioen die zich aan boord van het vertrekkende vliegtuig had verschanst. 

Afgelopen zaterdag (14 februari 2015) stond een vlucht van Alaska Airlines op het punt om te vertrekken vanuit Los Angeles naar Portland. Het toestel moest echter terugkeren naar de gate nadat een schorpioen een passagier had gestoken, zo meldt de Amerikaanse media.

De vrouw is direct na aankomst bij de gate behandeld door medisch personeel. Er was geen paniek aan boord volgens de medepassagiers. Hoe het dier in het toestel terecht is gekomen, is niet bekend. Wel had het vliegtuig eerder op de dag een vlucht uitgevoerd van Mexico naar Los Angeles. Mogelijk is de schorpioen in Mexico aan boord gekropen. Het vliegtuig is na het incident grondig geïnspecteerd en vervolgens vertrokken naar Portland.

scorpio-399120_640

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl