Dramatische 30-uur-durende vertraging

vrijdag 9 januari 2015

Afgelopen zaterdag (3 januari 2015) zou een vliegtuig van luchtvaartmaatschappij Etihad van Abu Dhabi in de Arabische Emiraten naar Düsseldorf (Duitsland) vliegen. Het vliegtuig is uiteindelijk met een vertraging van 30 uur geland.

Vanwege mist moesten de inzittenden van het toestel maar liefst 13 uur wachten op de startbaan. Nadat de vlucht eindelijk kon vertrekken is een 73-jarige passagier vervolgens overleden, het toestel moest daardoor een tussenlanding maken in Wenen.

Het toestel is uiteindelijk zondagmiddag geland op de luchthaven van Düsseldorf. Normaliter duurt een vlucht tussen Abu Dhabi in de Arabische Emiraten en Düsseldorf amper 7 uur.

Etihad heeft inmiddels de dood van de passagier bevestigd.

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl