Film over vlucht MH370 in de maak

maandag 26 mei 2014

Het is pas twee maanden geleden dat Malaysia Airlinesvlucht MH370 van de radar verdween. Toch wordt nu al een film gemaakt over de mysterieuze verdwijning. De regisseur van de film, Rupesh Paul, heeft de trailer al gepresenteerd op het filmfestival in Cannes.

De film zal ‘The Vanishing Act’ gaan heten en de inspiratie van de regisseur kwam bij een anonieme journalist vandaan. Kort nadat het vliegtuig van Malaysia Airlines verdween, nam een Maleisische journalist contact op met Paul. De journalist deelde zijn theorie over de vermissing en dit heeft de regisseur geïnspireerd tot het maken van de film. Voorlopig wil de journalist nog anoniem blijven, maar Paul heeft wel verteld dat hij één van de investeerders is. “Iedereen wil weten wat er is gebeurd.” De regisseur is niet bang dat familieleden van de slachtoffers de film smakeloos zullen vinden.

Hieronder het filmpje:

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl