Cheaptickets.nl en Booking.com bundelen krachten

maandag 26 mei 2014

De reissites Cheaptickets.nl (vluchten) en Booking.com (hotels) zullen nauw gaan samenwerken op het internet. Zij bieden hierbij voordelige vliegvakanties aan.

De twee partners bereiken samen alleen al in Nederland miljoenen consumenten rechtstreeks en dit zal dus een nieuwe aanval zijn op de bedreigde ‘klassieke’ reisbureaus.

Cheaptickets-eigenaar Travix (BCD Groep) kondigde de samenwerking op 20 mei 2014 aan, tegelijk met het nieuwe kortinglabel GowithMax. Hier zullen vaste klanten kortingen aangeboden worden op reizen, restaurants,  theaters, sauna’s, kleding, koffers, etc.

De topmannen van Cheaptickets (John Mangelaars) en Booking (Darren Huston) kennen elkaar goed. Het hoofdkantoor van de snelgroeiende internetbedrijven is in Amsterdam gevestigd; de reisreuzen hebben de handen ineengeslagen om wereldwijd ook ‘pakketreizen’ te verkopen.

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl