Vliegtuig landt op neus

Vliegtuig komt op neus terecht tijdens noodlanding

vrijdag 14 maart 2014

Donderdagavond is een vliegtuig van US Airways tijdens de start op de luchthaven van de Amerikaanse stad Philadelphia op de neus terechtgekomen.

De piloot van het desbetreffende vliegtuig had besloten de start van het vliegtuig af te breken vanwege een klapband. Hij zette daarom in op een noodlanding, waarna het toestel een harde klap op de grond maakte. CNN meldt dat het vliegtuig door de voorste wielen gezakt zou zijn.

Door deze klap is één van de passagiers licht gewond geraakt. Alle 149 passagiers van de Airbus zijn eenmaal op de grond zo snel mogelijk geëvacueerd. De passagiers konden later op de avond met andere vluchten hun reis vervolgen.

Vliegtuig landt op neus

Bekijk het filmpje over dit nieuwsbericht op Zie.nl.

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl