Dichte mist op Eindhoven Airport zorgt voor vluchtvertraging

dinsdag 24 september 2013

Staat je vlucht vandaag gepland om van of naar Eindhoven Airport te vertrekken, houd dan goed de actuele aankomsttijden en vertrektijden in de gaten. Vanwege dichte mist op de luchthaven in Eindhoven lopen vluchten vertraging op. Sommige vluchten moeten daarom uitwijken naar andere luchthavens, omdat landen op Eindhoven Airport niet mogelijk is. Vanwege het slechte zicht kunnen de vluchten daarnaast minder snel achter elkaar vertrekken en lopen dus ook vertrekkende vluchten vertraging op.

Schiphol-Airport heeft vandaag ook last van het weer: als gevolg van laaghangende bewolking lopen vluchten ook daar vertraging op. Volgens een woordvoerder van Schiphol zullen de vertragingen oplopen tot maximaal 40 minuten.

Wanneer je vlucht vertraging oploopt als gevolg van mist of laaghangende bewolking is er helaas geen recht op een vergoeding: dit is namelijk een omstandigheid waar een luchtvaartmaatschappij geen invloed over heeft.

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl