Onze excuses, uw vlucht heeft een vertraging van 86 jaar..

dinsdag 30 juli 2013

Onze excuses, uw vlucht heeft een vertraging van 86 jaar..

Helaas komt het wel eens voor dat een vlucht geannuleerd wordt, maar een vlucht die pas 86 jaar later vertrekt is wel een uitzondering. Het overkwam passagiers die maandag met easyJet van Genève naar Londen Gatwick zouden vliegen. Vanwege de slechte weersomstandigheden van zondagnacht werd de vlucht van de Airbus A320 geannuleerd.

Om alle passagiers op de hoogte te brengen stuurde de Britse luchtvaartmaatschappij een sms met de nieuwe vertrektijd. ‘We willen u informeren dat uw vlucht zal vertrekken als 9485 om 11 uur lokale tijd op 29/07/2099.’ Een foutje uiteraard, maar wel een erg hilarische!

Het bedrijf heeft zich verontschuldigd voor het ongemak en de verwarring en heeft de passagiers een kleine maaltijd en een telefoongesprek aangeboden tijdens het wachten tijdens hun daadwerkelijke vertraging. De Britse luchtvaartmaatschappij gaf aan dat de fout werd veroorzaakt door een computerprobleem, en heeft inmiddels bevestigd dat de vlucht gewoon in 2013 is vertrokken, en dus niet in 2099.

Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd.nl