Vluchten geannuleerd op Frankfurt Airport door sneeuw

maandag 25 februari 2013

Frankfurt - Vlieg je van of naar Frankfurt Airport vandaag, houd dan goed de actuele vluchttijden in de gaten. Als gevolg van hevige sneeuwval zijn ruim honderd vluchten geannuleerd. Hierbij gaat het zowel om vertrekkende als aankomende vluchten.Veel Europese luchthavens hadden begin dit jaar last van zware sneeuwval. Niet alleen op Frankfurt Airport werden hierdoor vluchten geannuleerd en liepen veel vluchten vertraging op; ook Heathrow Airport en andere Londense luchthavens hadden last van de sneeuw, en ook Charles de Gaulle ging gebukt onder zware sneeuwval. Vlieg je met Lufthansa? Kijk in het onderstaande document welke vluchten tot op heden (09:00) geannuleerd zijn. Er is één vlucht van Frankfurt naar Amsterdam geannuleerd. 
162Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd