KLM benoemt Camiel Eurlings als hoogste baas

donderdag 21 februari 2013

Amstelveen - Peter Hartman, huidig topman van KLM, gaat het stokje overdragen. Oudminister van Verkeer en Waterstaat Camiel Eurlings zal per 1 juli de hoogste baas worden van KLM. Woensdag is dit besluit officieel genomen door de raad van commissarissen van KLM.In 2011 werd de voormalig minister van Verkeer en Waterstaat binnengehaald bij KLM. Volgens ingewijden met de insteek om Peter Hartman op te volgen en hem de nieuwe directeur te maken van de luchtvaartmaatschappij.
Tot zijn pensioen in januari 2014 zal Peter Hartman bij KLM in dienst blijven. Hartman zal zitting blijven houden in de Raad van bestuur van Air France-KLM. "Het directieteam, dat hij mag aanvoeren, vult elkaar qua ervaring en achtergrond uitstekend aan," liet Hartman weten in reactie op de aanstelling van Eurlings. Hij is verheugd met de benoeming.Geschreven door: Team Vlucht-vertraagd