Weer annulering vluchten New York door nieuwe storm

woensdag 7 november 2012

New York is in afwachting van een nieuwe storm die aanstaande woensdag en donderdag het vliegverkeer weer zal ontregelen. Zowel New York als de regio eromheen zal last hebben van de storm.  Passagiers van en naar de Amerikaanse oostkust moeten dus weer rekening houden met vertraging en annulering van vluchten als gevolg van de extreme weersomstandigheden die worden verwacht. United Airlines heeft aangegeven tussen woensdagmiddag 12:00 en donderdagmiddag 12:00 haar vluchten van en naar de luchthavens rond New York te annuleren. Na orkaan Sandy is men in de oostkust van de VS op haar hoede.Vlieg je met KLM dan is het tot donderdag mogelijk je vlucht om te boeken. Het gaat hierbij om vluchten via New York of Philadelphia.