Vlucht vertraging levert passagier privé vlucht op!

donderdag 4 oktober 2012

Deze luchtvaartmaatschappij heeft het goed begrepen. Je vlucht is drie en half uur vertraagd maar een paar uur later krijg je een privé vlucht met een VIP-behandeling. Dat overkwam Brad Hartley. Zijn vlucht van Nashville naar New York liep vertraging op maar meldde zich als enige een paar uur later bij de gate, de overige passagiers waren al met een eerder vlucht vertrokken.

Meeste luchtvaartmaatschappijen zouden je in de kou laten staan maar dat deed deze Amerikaanse luchtvaartmaatschappij niet. Brat Harley mocht als enige mee en kreeg een VIP-behandeling.

Stewardessen noemde hem de gehele vlucht "mr. President", uit de intercom kwam zijn favoriete muziek (Metallica), de crew was geweldig zo vertelde Hartley aan Gadling.com.De piloot bleef maar roepen 'are you ready to fucking fly'. Ook plaatste hij foto's op Facebook en op Reddit waar het bericht viral ging. Helaas is de luchtvaartmaatschappij onbekend.