LH klederdracht2 600

Stewardessen en stewards Lufthansa in klederdracht

vrijdag 14 september 2012

München - Stewards en stewardessen van Lufthansa steken zich ook dit jaar weer in klederdracht met de Oktoberfesten in aantocht. Stewardessen in 'dirndl' en stewards in lederhosen dat is in september traditiegetrouw de werkkleding van in München gestationeerd cabinepersoneel van Lufthansa. De eerste vlucht waar je het cabinepersoneel van Lufthansa kunt tegenkomen met klederdracht aan is op 21 september op de lijndienst naar New York.  Al in 1957 was het voor de eerste keer dat cabinepersoneel van Lufthansa in klederdracht de lucht in ging.Afgelopen weken was Lufthansa ook continue in het nieuws vanwege annuleringen, vlucht vertragingen allemaal als gevolg van stakingen door het cabinepersoneel. Dit positieve nieuws over de luchtvaartmaatschappij komt dus op een welkom moment. LH_klederdracht2_600Foto: Lufthansa