Geen vluchten meer met BMIBaby

woensdag 8 augustus 2012

Londen - Per 9 september stopt de Brits-Spaanse luchtvaartgroep International Airlines Group (IAG) met BMIBaby. BMIBaby is een budgetmaatschappij en een dochteronderneming van British Midland International (BMI). 

Het bedrijf verloor de afgelopen jaar ongeveer 126 miljoen euro en moest realistisch zijn over haar toekomst aldus Peter Simpson interim managing director. IAG zocht voor BMIBaby een koper maar die werd niet gevonden en dus valt op 9 september het doek.  De luchtvaartmaatschappij heeft al vluchten geschrapt en zal per 9 september dus geen vluchten meer uitvoeren. 

Het bedrijf verontschuldigt zich aan alle passagiers die worden geraakt hierdoor maar zal volledige schadevergoeding betalen.

Klanten van BMIBaby zullen een email krijgen met de mededeling en tevens de mogelijk om een vergoeding aan te vragen. Of iedereen een vergoeding gaat krijgen is maar de vraag. Passagiers die een pakketreis hebben geboekt maken de grootste kans op terugbetaling.