Aankomsttijden op Schiphol

Wil je graag op de hoogte blijven van de actuele aankomsttijd van een vlucht van je familie, geliefde of een goede vriend op Schiphol? Wij vertellen je waar je de aankomsttijden op Schiphol het beste kunt checken. Is de vlucht met een vertraging aangekomen in Amsterdam? Maak dan vrijblijvend gebruik van onze claimcalculator om te zien hoeveel compensatie je hiervoor kunt claimen bij de luchtvaartmaatschappij.

Ontdek of je recht hebt op compensatie!

Zo blijf je op de hoogte van een aankomst op Schiphol

Op de website van Schiphol vind je de aankomsttijden van vluchten die direct aankomen en vluchten die op een later moment aankomen. Je kunt de aankomsttijd bekijken door de luchthaven van vertrek, het vluchtnummer en de luchtvaartmaatschappij in te vullen.

Ook is het mogelijk om notificaties met real-time updates van de vlucht op je telefoon te ontvangen via de mobiele app van Schiphol.

Schiphol aankomsttijden op Teletekst

Veel mensen weten het niet, maar de Schiphol aankomsttijden staan ook gewoon op Teletekst. Maar wist je dat je Teletekst ook via het internet kunt bekijken? Je kunt hier zowel de vertrektijden als de aankomsttijden op Schiphol bekijken! Voor de aankomsttijden, ga naar Teletekst pagina 757. Alle vertrektijden vind je op pagina 760.

Claim compensatie voor een vertraagde aankomsttijd

Je hebt de aankomsttijd gecheckt en ziet dat de vlucht helaas vertraagd is. Gelukkig zijn er op Schiphol genoeg leuke tentjes waar je eventjes een kopje koffie kunt drinken terwijl je op de aankomst wacht. En misschien kom je door de vertraagde vlucht zelfs wel in aanmerking voor compensatie!

Compensatiebedragen voor een vertraagde, geannuleerde of overboekte vlucht

De bedragen op grond van Europese Verordening 261/2004 kunnen oplopen tot €250, €400 of zelfs €600 per persoon.

Je hebt recht op:

VliegafstandCompensatie
Voor alle vluchten van minder dan 1.500 kmbedraagt de compensatie €250
Voor alle vluchten tussen 1.500 en 3.500 kmkomt de compensatie neer op €400
Voor alle vluchten van meer dan 1.500 km binnen de EUkomt de compensatie neer op €400
Voor alle vluchten van meer dan 3.500 kilometer buiten de EU*
bedraagt de vergoeding €600

*maar als de vertraging minder dan 4 uur was, dan kan het totaalbedrag wettelijk gezien met 50% worden verminderd.

* Let op: betreft het een langeafstandsvlucht van meer dan 3500 kilometer en was jouw vlucht tussen de 3 uur en 4 uur vertraagd dan mag de luchtvaartmaatschappij de vergoeding van €600 halveren.

Dien jouw claim in bij Vlucht-Vertraagd.be

Uiteraard kun je zelf een brief schrijven naar de luchtvaartmaatschappij om compensatie te vragen voor de vertraging. Helaas weigeren luchtvaartmaatschappijen het doorgaans om de wettelijke schadevergoeding uit te betalen. Gebrek aan kennis, expertise en tijd zijn de voornaamste redenen voor passagiers om het erbij te laten zitten.

Ons team van internationale experts staat voor je klaar! Check gelijk jouw vlucht en dien jouw claim bij ons in.

 €5 See Buy Fly kortingsvoucher

Even lekker winkelen is een leuke bezigheid om je tijd mee door te komen in het geval van een vluchtvertraging. Schiphol Airport biedt een ruim scala aan winkels om de vervelende start van je vakantie iets te verzachten. Je kunt er terecht voor de lekkerste geuren, mooiste kleding, maar ook aan lekker eten is er niet tekort!

Reis je vanaf Schiphol? Pak 5 euro shopkorting!

Ontvang hier een €5 See Buy Fly kortingsvoucher die je direct kunt gebruiken.

Ervaringen van klanten