India 591378 640

Staking beveiliging van 4 september Schiphol geschrapt

woensdag 29 augustus 2018

De staking die gepland stond voor dinsdag 4 september op Schiphol gaat niet meer door, meldt vakbond de Unie vandaag. In een persbericht heeft de vakbond laten weten dat ze een akkoord hebben bereikt met de werkgevers van de beveiligers op Schiphol. Er zijn afspraken gemaakt over het verlagen van de werkdruk en het verkorten van de werktijden.

Een woordvoerder van Schiphol heeft bevestigd dat de staking niet meer doorgaat en bij de luchthaven zijn ze net zo blij als de vakbonden en de beveiligers dat de onderhndelingen tot een goed einde zijn gebracht. De vluchten zullen zoals gepland vertrekken en passagiers zullen verder geen last ondervinden. De vakbonden hebben met de werkgevers van de beveiliging een eenmalige loonsverhging van 700 euro in 2018 en in totaal 5% over de jaren 2019 en 2020 afgesproken.

Ontdek jouw compensatie! <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>