Een feestje met easy Jet tijdens vluchtvertraging

Een feestje met easyJet tijdens vluchtvertraging

donderdag 15 februari 2018

Bij Vlucht-vertraagd.nl lezen we dagelijks de moedeloze omstandigheden tijdens een vluchtvertraging. Dat je moet wachten op de luchthaven totdat je vlucht vertrekt is nog enigszins te verdragen. Je kunt rondwandelen, winkels bezoeken, een kopje koffie drinken.. Maar het komt ook vaak voor dat de vlucht wordt vertraagd terwijl alle passagiers al in het vliegtuig zitten. En dan ben je verder van huis..

Frustratie voorkomen

Vooral budget-vliegtuigen hebben niet de meeste ruimte en dan komt het erop neer dat je in je stoel moet blijven zitten totdat je kan vertrekken en daar krijg je toch wel een beetje de kriebels van. Dit was ook het geval bij een easyJet-vlucht en easyJet voelde de frustraties van de passagiers al aan en speelde hier heel leuk op in!

Race door het vliegtuig

De crew organiseerde namelijk een toiletrol race om de wachtende reizigers bezig te houden. De bedoeling van het spel was om een uitrollende toiletrol heel aan de andere kant van het vliegtuig te krijgen. Degene met de snelste tijd won drankjes en snacks, waar je normaal voor moet betalen op een easyJet-vlucht.

Brullen van het lachen

Een studente aan boord vertelde aan The Sun dat het personeel absolute helden waren. “Iedereen brulde het uit van het lachen. Wie had gedacht dat een vertraging zo leuk kan zijn. Het personeel ging the extra mile. Normaal zou ik gefrustreerd zijn, maar het heeft de hele situatie verlicht.”

De vlucht kon uiteindelijk door een computerstoring niet vertrekken en de feestende passagiers zijn overgezet op een ander toestel.