Shutterstock 371883859 reduced

Travel hack #5: kreukvrij op vakantie!

vrijdag 11 augustus 2017

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens de vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Love it or hate it: je koffer inpakken is een cruciaal moment van de vakantie. Ik denk dat iedereen wel worstelt met het zo tactisch mogelijk inpakken van je koffer. Het internet staat vol met tips en tricks en wij willen er zeker van zijn dat je deze travel hack niet over het hoofd hebt gezien!

Zowel voor vakantiegangers als voor zakenreizigers hebben we een handige travel hack. De grootste uitdaging bij het inpakken van je koffer is het netjes houden van je kleding. Want het strijken van de kragen van je nette shirts is een ding, maar hoe blijven ze ook kreukloos in dat koffertje van je! Vlucht-vertraagd.nl weet raad: rol een broekriem op en leg deze in de kraag van je shirt. Zo blijft de vorm van je kraag netjes en kreukvrij!

Een handige tip van Vlucht-vertraagd.nl voor jou! Houd Vlucht-vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.