Jump foto 4

De 10 meest gemaakte cliché vakantiefoto’s en wat ermee te doen

dinsdag 7 maart 2017

Het vastleggen van je vakantie is voor bijna iedereen een must. Naast dat foto’s mooie aandenkens zijn van je geweldige tijd, is het ook stiekem genieten om je vrienden en familie jaloers te maken met de leuke dingen die je hebt gedaan tijdens de vakantie.

Inmiddels schuilt er in ons allemaal wel een fotograaf en halen we onze smartphonecamera sneller tevoorschijn dan dat we het ervaren met onze eigen ogen. Maar hé! Een beeld spreekt meer dan duizend woorden! Wanneer je op vakantie bent, kunnen de clichévakantiefoto’s haast niet ontbreken. We maken er ons allemaal schuldig aan. Niet liegen! Ook jij hebt ooit een van deze foto’s op vakantie gemaakt:

  • Bruine benen bij het zwembad
  • Een jaloersmakende zonsondergang
  • De lekkere cocktail op het terras
  • De tientallen selfies met een toevallig mooie omgeving op de achtergrond
  • Een mooie foto vanuit het vliegtuig

Dit zijn nog de sociaal geaccepteerde vakantiefoto’s. De kiekjes die we echt niet meer kunnen zien zijn:

  • Tegen de toren van Pisa aanduwen
  • Het hele lichaam in het zand begraven met alleen het hoofd zichtbaar: ‘kijk mij geen lichaam hebben!’
  • Oversteken op Abbey Road zoals The Beatles dit deden voor hun albumcover
  • Namen in het zand schrijven
  • En niet te vergeten de klassieke springfoto

Gelukkig maken we naast de clichéfoto’s natuurlijk talloze mooie foto’s die je wil vereeuwigen. Het is daarom zonde om alle prachtplaatjes die je hebt geschoten tijdens je onvergetelijke vakantie op je telefoon of je SD kaart te laten staan. Een mooi fotoboek biedt dan ook de ideale oplossing om je herinneringen te vereeuwigen.

Dit is voor velen een heel gedoe, maar een bevriende ondernemer van Vlucht-Vertraagd.nl heeft gebruiksvriendelijke software ontwikkeld, waardoor jij in een handomdraai een prachtig fotoboek op de salontafel hebt liggen. Het systeem van ReSnap kan binnen een minuutje bepalen wat voor jou de meest waardevolle foto’s zijn en stelt zo jouw perfecte fotoboek samen. Je hebt dus niet de eeuwige struggle van selecteren, bewerken en positioneren en je bent geen dagen kwijt aan het samenstellen van je fotoboek.

Net terug van wintersport? Waar wacht je nog op! Laat je fotoboek samenstellen via ReSnap en je hebt voor altijd een prachtig aandenken van je toffe wintersportvakantie.

Het maken en delen van zo’n online fotoalbum is volledig gratis. Ga naar ReSnap.com en gebruik kortingscode w83ga44 om direct 10% korting te krijgen op een bedrukt fotoalbum.