Worm 1345354 960 720

Vlucht vertraagd door bijtende duizendpoot

donderdag 2 februari 2017

Op een vlucht van acht uur lang wil je het liefst ontspannen. Dat ging voor een passagier op de vlucht van Muscat naar Londen niet op. Tijdens de vlucht met Oman Air werd de passagier namelijk in zijn oor gebeten door niets minder dan een duizendpoot!

De verdachte duizendpoot had zich verstopt in de jas van de passagier en is zo ongezien door de controle heen gekomen. Eenmaal in de lucht heeft de geleedpotige zijn snode plan uitgevoerd om de ontspannende vlucht te saboteren.

Nadat de gebeten passagier en diens familie met spoed van de vlucht waren afgehaald, heeft deze direct medische hulp gekregen.De duizendpoot is weggekomen met de brute daad en is sindsdien spoorloos. Over de medische toestand van de passagier is verder niks bekend.

Oman Air heeft excuses aangeboden aan alle inzittenden. De vlucht is uiteindelijk met anderhalf uur vertraging aangekomen in Londen.