Piloot

Veel aandacht op Tinder? Doe je voor als piloot

dinsdag 1 maart 2016

Ben je niet tevreden over de hoeveelheid aandacht die je krijgt op Tinder? Doe je voor als piloot, dat doet wonderen! 

Tinder deed onderzoek naar de populairste beroepen, oftewel hoe vaak gebruikers met een bepaald beroep naar rechts worden geswiped. Voor degenen die niet bekend zijn met de datingapp Tinder: zodra je naar rechts 'veegt' krijgt de persoon wiens profiel je op dat moment bekijkt een ‘like’ en worden jullie aangemerkt als potentiële match. Hieruit bleek dat van alle beroepsgroepen er bij piloten de meeste swipes naar rechts plaatsvinden. 

Brandweerman ook erg in trek

Niet alleen piloten doen het erg goed op de datingapp, ook brandweermannen en dokters zijn populair. Het nummer één beroep voor vrouwen is fysiotherapeute, gevolgd door binnenhuisarchitecte, ondernemer en PR-medewerker. Opvallend genoeg staan stewardessen ‘slechts’ op de dertiende plaats. Benieuwd naar de hele top 15? Die vind je hier.

In Nederland gebruiken zo’n 1,5 miljoen mensen de dating-app. Daar zouden per dag 10 miljoen ‘matches’ uit voortkomen. Wereldwijd verwerkt Tinder dagelijks 1,5 miljard swipes, waarmee in totaal zo’n 21 miljoen matches worden gemaakt.