HACKS NL 5 oplader

Travel hack #5: Telefoonoplader vergeten?

maandag 4 januari 2016

Je hebt een vakantiebestemming gekozen en nu is het een kwestie van zo snel en prettig mogelijk op je bestemming arriveren én het meeste uit je vakantie halen. Maar hoe doe je dat? Wij delen ‘reishacks’ die je een handje kunnen helpen om zo goedkoop, luxe en makkelijk mogelijk op vakantie te gaan. Deze week hebben wij een handige tip voor vergeetachtige hotelovernachters.

Sommigen werken met inpaklijstjes, anderen reizen zo veel dat ze het bijna blind kunnen, maar het is bij ons allemaal wel een keer voorgekomen dat we iets vergeten in te pakken. Dit kan iets heel essentieels zijn zoals je paspoort, of iets alledaags zoals je tandenborstel. Ook telefoonaccessoires kunnen makkelijk over het hoofd gezien worden, ondanks dat we wel altijd onze telefoon bij ons hebben!

De travel hack

Wij kunnen ons best voorstellen dat je in alle inpakchaos wél de oplaadkabel van je telefoon meeneemt (die je bijvoorbeeld vaak in combinatie met je laptop gebruikt), maar dat je de stekker thuis in je stopcontact laat zitten. Of dat je gewoonweg geen reisstekker bij je hebt. Mocht je in een hotel verblijven dan kan deze travel hack goed van pas komen! Heb je een (vrij nieuwe) tv op je hotelkamer? Dan heb je geluk! Vaak zit er een USB-poort in televisies, die je kunt gebruiken om je oplaadkabel in te pluggen! Misschien een voor de hand liggende tip, maar je moet er maar opkomen als je in paniek verkeert.. En als je je hele oplaadkabel thuis bent vergeten raden we je voordat je naar een winkel rent aan eerst even langs de receptie te lopen. In de meeste hotels hebben ze namelijk bakken vol gevonden voorwerpen en de kans is groot dat daar een paar kabeltjes tussen zit.

Met deze travel hack kan je met een gerust hart vakantie vieren. Houd Vlucht-Vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen!