Money1

Vliegtuigpassagier eist 5 miljoen wegens kapot tv-scherm

woensdag 13 mei 2015

Een Amerikaanse vrouwelijke passagier eist vijf miljoen dollar schadevergoeding van luchtvaartmaatschappij United Airways. Ze vindt dat ze hier recht op heeft omdat haar televisiescherm tijdens de vlucht niet werkte.

Cary David, afkomstig uit New Jersey, claimt dat de luchtvaartmaatschappij haar niet de juiste service heeft geboden die is beloofd in de advertenties. Het televisiescherm deed het namelijk niet meer toen het vliegtuig over water vloog of niet boven Amerikaans grondgebied vloog.

De vrouw wil het geld delen met de andere passagiers die ook last hadden van het defecte televisiescherm gedurende de vlucht. Overigens kreeg een Amerikaanse vrouw die op de luchthaven van Detroit zonder enige aanleiding uit het vliegtuig werd gehaald voor een onderzoek een maand geleden alsnog 40.000 dollar schadevergoeding.

money1