American Airlines maakt noodlanding wegens zingende vrouw

donderdag 16 mei 2013

American maakt noodlanding om zingende vrouw! Ook fan van de film 'The Bodyguard' waarin Whitney Houston zo mooi het liedje 'I will always love you' ten gehore brengt? De vrouw op een vlucht van American Airlines is gek op het nummer, en kon niet meer ophouden het nummer te zingen terwijl ze onderweg was van Los Angeles naar New York.

Toen de vlucht net was aangevangen zette de vrouw het nummer 'I will always love you' in en hield vervolgens niet meer op. De bemanningsleden maar natuurlijk vooral ook de medepassagiers vroegen de vrouw herhaaldelijk om te stoppen met zingen, maar ze ging gewoon door. Halverwege de vlucht heeft de piloot dan ook besloten een 'noodlanding' te maken in Kansas City.

Zoals te zien is in de video blijft de vrouw zelfs zingen terwijl ze gearresteerd wordt. American Airlines onderneemt geen verdere stappen tegen de vrouw: na een kort verhoor is de zingende vrouw vrijgelaten.

Bron video: NewsupdateHQ