Ryanair price slash

Russische stewardess ontslagen om 'grappig' kiekje

vrijdag 8 februari 2013

Een Russische stewardess die een leuke foto op internet dacht te hebben geplaatst – van iemand die een middelvinger opsteekt naar nietsvermoedende passagiers van een vlucht – werd onlangs ontslagen. Deze week werd echter duidelijk dat ze toch weer terug mag komen van haar werkgever Aeroflot.De vrouw in kwestie – we zullen haar Tatiana noemen – was zich van geen kwaad bewust toen ze de foto op internet zette. Naar eigen zeggen was de arm op de foto hieronder niet eens van haar, maar van een collega van een andere luchtvaartmaatschappij. Ze plaatste de foto alleen omdat ze hem grappig vond, en tagde zichzelf erin. Helaas voor haar konden haar bazen niet om de foto lachen toen het hen via Twitter onder de aandacht werd gebracht. Tatiana werd op staande voet ontslagen.Tatiana was hier zó verdrietig over dat ze smeekte het ontslag terug te draaien. Een woordvoerder van Aeroflot zei over de zaak: 'Het blijkt dat dit meisje gewoon verliefd is op het luchtruim. Ze bombardeerde ons met verzoeken om haar baan terug te krijgen.' Uiteindelijk werd een van haar bazen overgehaald. De stewardess mag nu weer aan het werk – maar wel met een proeftijd van zes maanden. Laten we ervan uitgaan dat Tatiana haar lesje heeft geleerd en voorlopig (of in ieder geval de komende zes maanden) geen 'grappige' foto's meer op internet zal plaatsen.middelvingerBron: Nu.nl