Vliegverkeer VS weer op gang na storm Sandy

vrijdag 2 november 2012

Na 7000 geannuleerde vluchten op maandag en 3000 geannuleerde vluchten op dinsdag kan met slechts 611 annuleringen gezegd worden dat het vliegverkeer in de Amerikaanse oostkust weer op gang is gekomen na orkaan Sandy.Algehele chaos ook in het vervoer dat was de situatie afgelopen dagen in de Verenigde Staten dat geteisterd werd door orkaan Sandy. In totaal werden er bijna 20.000 vluchten geannuleerd. Start- en landingsbanen waren overspoeld en vliegverkeer werd nagenoeg onmogelijk. Ook andere vervoersvormen werden onmogelijk zoals het reizen met de metro na het vol water lopen van metrostations.Luchthavens zoals JFK en Newark opende gisteren al haar deuren en vandaag komt ook LaGuardia weer op gang. De dienstregeling zal nog wel beperkingen hebben waardoor er nog steeds kans is op het oplopen van vlucht vertraging of annulering van bepaalde vluchten. 
Tip: blijf de websites van de luchthavens goed in de gaten houden.