TWA Hotel Rooftop Pool 0

Vlucht vanaf JFK vertraagd? Neem een duik in deze infinity pool!

dinsdag 30 april 2019

Op 15 mei is het dan eindelijk zover: de langverwachte opening van het TWA Hotel op de internationale luchthaven John F. Kennedy in New York. Het splinternieuwe hotel, gelegen aan terminal 5 van JFK Airport, beschikt onder andere over zes restaurants, acht barren en 512 hotelkamersDé absolute eyecatcher van dit moderne en stijlvolle hotel? Een 20 meter lange infinity pool met uitzicht over een van de drukste landingsbanen van de luchthaven! 

Vliegtuigspotten vanuit een infinity pool

Vanuit de infinity pool van bijna 20 meter lang kijk je uit over "Runway 4 Left/22 Right", een van de drukste landingsbanen van luchthaven JFK. Deze baan wordt gebruikt door maatschappijen als American Airlines, JetBlue, Lufthansa en Delta.

Het design van het zwembad is geïnspireerd door de infinity pool van Hotel du Cap-Eden-Roc in het Franse Cap d'Antibes. Het zwembad zal 365 dagen per jaar geopend zijn, zelfs tijdens de koude wintermaanden. In de zomer kun je er terecht voor de nodige verkoeling, 's winters verandert het zwembad in een verwarmde pool-cuzzi.

TWA Hotel, infinity pool, zwembad, landingsbaan, John F Kennedy International Airport, JFK Airport New York
Foto: TWA Hotel

Naast de landingsbaan een tóch geluidsdicht

Alle 512 hotelkamers zijn stijlvol en modern ingericht en zijn daarnaast voorzien van een eigen mini-cocktailbar. Ondanks het feit dat het hotel direct naast de landingsbaan is gelegen, hoef je niet bang te zijn voor geluidsoverlast van de opstijgende en landende vliegtuigen. Alle kamers van het hotel zijn namelijk voorzien van geluidsdichte wanden en ramen. Ook bij het zwembad kun je in alle rust genieten van het uitzicht. "Ondanks het drukke vliegverkeer van opstijdende en landende vliegtuigen bij de 128 gates van JFK, is het zwembaddek verrassend stil", meldt het hotelmanagement in een persbericht.

TWA Hotel, TWA hotelkamer, uitzicht op landingsbaan

Reserveer een dagpas

Als hotelgast heb je uiteraard gratis toegang het prachtige zwembad. Heb je geen tijd voor een hotelovernachting maar wil je wel een baantje trekken terwijl je wacht op je (wellicht vertraagde) vlucht? Dan kun je met een dagpas alsnog een verfrissende duik nemen in het zwembad en een "Mile High Spritz" drinken aan de hotelbar. Wil je alvast jouw plekje aan de infinity pool claimen? Jouw dagpas voor de poolbar van het TWA Hotel reserveer je hier!

Vlucht vertraagd vanaf JFK? Neem een ontspannen duik in het zwembad en laat ons jouw vergoeding claimen!

Is jouw vlucht vanaf JFK Airport naar Europa vertraagd? Dan raden wij je allereerst aan om een kijkje te nemen bij dit hotel en een duik te nemen in het fantastische zwembad! Dit kan de pijn van je vertraagde reis enkel verzachten. Is jouw vlucht met meer dan 3 uur vertraagd, geannuleerd of is jouw toegang tot het vliegtuig geweigerd? Dan heb je ook nog eens recht op compensatie van de luchtvaartmaatschappij, mits de omstandigheden voldoen aan de voorwaarden van de Europese regulatie CE 261/2004.

Bij Vlucht-Vertraagd.nl kun je jouw claim geheel vrijblijvend en gratis indienen - je betaalt enkel een 25% succes fee indien wij je ook daadwerkelijk uitbetaald krijgen. Weet je niet zeker of je in aanmerking komt voor een compensatie van de luchtvaartmaatschappij? Check dan vrijblijvend jouw vlucht in onze claim calculator!

➜ Vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt? Check of jij recht hebt op compensatie!


Wil je op de hoogte blijven van onze blogposts? Volg ons op Facebook en Twitter.


Trustpilot reviews van Vlucht-vertraagd.nl