Pexels photo 1056528

De drie geheimen voor een stressloze vluchtvertraging

dinsdag 25 september 2018

Vlucht vertraagd? No worries! Vlucht-vertraagd.nl deelt drie geheimen met je die je zorgeloos door je vluchtvertraging heen helpen.

Geheim #1: Houd je vluchtinformatie in de gaten

Volg de luchtvaartmaatschappij en de luchthaven op social media en vooral via Twitter. Airlines en airports worden steeds beter in het updaten van hun passagiers en gebruiken vooral Twitter als medium. Dit is natuurlijk niet altijd het geval, dus een manier om updates te krijgen is om direct een tweet te sturen. Als je weet wat er gaande is wat de vertraging betreft, scheelt dat weer enorm voor je stresslevel.

Geheim #2: tijd om te relaxen

Geheim #1 is in werking gezet; je wordt geüpdatet over de laatste informatie en daardoor weet je precies hoe lang je vlucht vertraagd is. Tijd om op zoek te gaan naar een comfortabele plek om te gaan relaxen. Je hebt airport en airline lounges waar je terecht kan als je premiumlid bent of frequent flyer. Deze lounges hebben lekker eten en een goede wificonnectie. Doordat je weet hoe lang je moet wachten, voorkom je dat je de lounge onnodig lang boekt. Eenmaal geboekt kun je ontspannen en genieten. Je bent tenslotte op vakantie!

Geheim #3: Je kunt geld ontvangen voor je vertraagde vlucht

Helaas doen airlines érg geheimzinnig over het recht op compensatie, terwijl dit gewoon jouw recht is als vliegpassagier. En het geheim schijnt een geheim te blijven, want er zijn maar weinig reizigers die op de hoogte zijn van compensatie claimen bij vlucht vertraging, annulering en overboeking. Als je vlucht meer dan drie uur vertraagd is, dan heb je recht op een compensatie. Wij zijn gespecialiseerd in het claimen van een compensatie en zijn de kampioenen van passagiersrechten. Zodra je vluchtvertraging de drie uur heeft bereikt, kun je alvast gaan wegdromen over je volgende vakantiebestemming gesponsord door de compensatie gewonnen door Vlucht-Vertraagd.nl.

➜ Check gratis je vlucht

Dus onthoud goed: blijf kalm en claim je vertraagde vlucht. Een veilige en fijne vlucht toegewenst door team Vlucht-Vertraagd.nl!


Trustpilot reviews van Vlucht-vertraagd.nl