Travel hack 1 Alle vliegveld wifi wachtwoorden in je broekzak

Travel hack 1: Alle vliegveld wifi wachtwoorden in je broekzak

vrijdag 14 juli 2017

Op vakantie gaan brengt ontzettend veel plezier met zich mee. Het plannen, genieten tijdens de vakantie en het nagenieten neemt je even weg uit je dagelijkse sleur en het is ook nog eens goed voor je gezondheid! Daarom helpen wij je een handje met het zo goedkoop, luxe en ontspannen mogelijk op vakantie te gaan! Want je druk maken tijdens vakantie is natuurlijk een no go.

Ai! Vertraging? Wifi op de luchthaven is dan wel een must, want al je vakantiegeld in de duty free winkel verbrassen is natuurlijk leuk, maar niet verstandig. Op veel airports is gelukkig gratis wifi te vinden, maar wacht je op een wat kleinere luchthaven dan heb je vaak beperkt (een half uurtje) toegang of is er zelfs helemaal geen openbare wifi-verbinding.
Travel hack 1: Alle vliegveld wifi wachtwoorden in je broekzak
Vlucht-vertraagd.nl schiet te hulp! Want wij verwijzen je graag naar de sleutel tot álle wifiwachtwoorden van alle luchthavens over de hele wereld. Anil Polat, de pientere reisblogger/computeringenieur, is zo aardig geweest om zijn bevindingen met de hele wereld te delen: hij creëerde een interactieve wereldkaart met alle wifi-netwerken plus de actuele wachtwoorden ervan en is inmiddels overal online te vinden. Dus zeg maar gedag tegen verveling bij vertraging!

Deze hack bespaart je data en maakt wachten op je vertraagde vlucht minder saai! Houd Vlucht-vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen.