HACKS NL 3

Travel hacks: Snel door de controles op de luchthaven

donderdag 29 oktober 2015

Je hebt een vakantiebestemming gekozen en nu is het een kwestie van de beste deal vinden. Én natuurlijk zo snel en prettig mogelijk op je bestemming arriveren. Maar hoe doe je dat? Wij delen ‘reishacks’ die je een handje kunnen helpen om zo goedkoop, luxe en makkelijk mogelijk op vakantie te gaan. Deze week hebben wij een handige tip voor je die ervoor zorgt dat je sneller door alle checks op het vliegveld komt!

Je vakantie kan beginnen: je staat bepakt en bezakt op de luchthaven en wilt zo snel mogelijk het vliegtuig in zodat je tenminste een beetje kunt ontspannen. Maar helaas moet je eerst nog het hele proces doorlopen van inchecken, bagage afleveren, handbagage controleren, etc. Om snel door alle checks heen te komen hebben wij een travel hack voor je die het proces wat prettiger maakt.

De travel hack

Neem bij de wachtrijen op de luchthaven altijd de meest linkse van alle rijen of balies. Vanwege de manier waarop onze hersenhelften werken hebben rechtshandigen, die maar liefst 90% van de bevolking uitmaken, namelijk eerder de neiging om rechts in de rij aan te sluiten. Pak dus overal de linkerkant en je zult snel door alle checks zijn!

Deze hack kan je vakantie een stuk aangenamer maken. Houd Vlucht-Vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen!