HACKS NL 2

Travel hacks: hotelkamer upgrades

woensdag 21 oktober 2015

Je hebt een vakantiebestemming gekozen en nu is het een kwestie van de beste deal vinden. Maar waar moet je beginnen? Wij delen hacks die je een handje kunnen helpen om zo goedkoop, luxe en makkelijk mogelijk op vakantie te gaan. Deze week hebben wij een handige tip voor je die je hotelovernachting aangenamer kan maken!

Hotelkamers zijn al duur genoeg. Een upgrade of betere service is dan altijd mooi meegenomen. Onder het mom van niet geschoten, altijd mis hebben wij een hack die zeker het proberen waard is!

Travel hack

Maak bij het boeken van een hotelkamer gebruik van het voorvoegsel ‘DR.’ Hiermee vergroot je namelijk je kans op betere service en een gratis upgrade. Het idee hierachter is dat de crew die de kamers moet verdelen onder de geboekte gasten door deze titel mogelijk extra haar best zal doen om eventueel gezeur van die pretentieuze dokter te voorkomen. Een kamer naast de lift kan bijvoorbeeld nogal rumoerig zijn, omdat een lift veel herrie maakt en mensen kletsend eruit komen. De kans is dus groot dat je deze kamer in ieder geval niet toegewezen zult krijgen! Misschien krijg je zelfs wel een upgrade naar een luxere kamer. Het klinkt raar, maar het schijnt echt te werken! Zoals we al zeiden; niet geschoten is altijd mis. Wij gaan dit trucje in ieder geval proberen.

Deze hack kan je vakantie een stuk aangenamer maken. Houd de Vlucht-Vertraagd.nl in de gaten, want we gaan regelmatig op zoek naar handige hacks op het gebied van reizen!